top of page
Sosial samling på KV sitt internat

INTERNAT

Minner for livet

Høsten 2024 flytter vi både undervisningslokaliteter og internat til Kristiansand sentrum. De nye skolelokalene vil være en kombinasjon av Musikkens Hus i Kongens gate, Kvartal 42 (Filadelfia/KRS Live) og internatet blir i det tidligere Fregatten-hotellet i Dronningens gate. Denne unike sammensetningen av lokaler gir oss mulighet til å tilby våre elever et moderne og inspirerende læringsmiljø.

Vi gleder oss til å ønske våre elever velkommen til internatet som har umiddelbar nærhet til både buss, butikker, bystranda og alt annet sentrum har å by på.

​Prisene på internatet vil være mellom kroner 6100 og 6900 pr person for dobbeltrom og mellom kroner 8900 og 9400 pr person for enkeltrom. Prisene inkluderer et varmt måltid pr dag i ukedagene og et enklere måltid lørdag og søndag. Strøm og internett er også inkludert i disse prisene.

Lånekassa

Elevene som flytter hjemmefra kan ha rett på bostipend fra Statens Lånekasse. 
Stipendets størrelse er skoleåret 2024/2025 foreslått til å være 6677 kroner hver måned. I tillegg kan det gis behovsprøvd tilskudd til skolepenger og tilskudd til hjemreise for de som har lang reiseavstand. 

"Det å bo på internatet er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang. Det er den perfekte blandingen av det å være sosial og kunne være alene hvis man trenger det. Man blir også kjent med folk som bryr seg om deg og er glad i deg. Det å flytte hjemmefra er ingen dans på roser, men internatet gjør det lettere."

Melissa Hagen

Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt. Du kan også komme på besøk og bli kjent med oss på internatet og skolen.

Hyggelig at du er interessert...

bottom of page