top of page

Velkommen til vår skole i Kristiansand sentrum!

Fra høsten 2024 flytter vi Oasen VGS fra Vennesla til Kristiansand sentrum.

Mer sentralt kan det ikke bli!

Vi har løpende opptak

Det er ikke for sent å søke om skoleplass til høstens oppstart på Oasen VGS. Vi har fremdeles noen ledige plasser på Musikk, Dans, Drama, Studiespesialisering, Påbygg, og Medier og kommunikasjon.

Vi gleder oss til å ønske våre elever velkommen til en skolehverdag med spennende og varierte undervisningsfasiliteter. Vi leier lokaler i Musikkens hus med sin flotte scene og mange øvingsrom. Sammen med undervisningsrom, TV-studio og storsalen i Kvartal 42 vil våre elever få fantastiske muligheter til å utfolde seg kreativt. 

musikkenshus-1.jpg
juleforestilling2023-1-small.jpg

Lokaler og klasserom

bystranda.jpg
kilden.jpg

Hele året settes det opp forestillinger og konserter på byens mange scener. 

Kristiansand
har mye å by på

Kristiansand er en deilig by å være ung i. «Kvadraturen», som sentrum kalles, ligger midt mellom flotte turstier og badevann i Baneheia og den sørlandske skjærgården som strekker seg helt inn til Bystranda.

Midt i byen ligger «Markens» – vår stolte handlegate med butikker, handlesentre, restaruanter og mange kafeer. I tillegg ligger det små kafé-perler spredt rundtomkring i byen.

Ravnedalen.jpg

Internat rett i nærheten

«Det å bo på internatet er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang. Det er den perfekte blandingen av det å være sosial og kunne være alene hvis man trenger det. Man blir også kjent med folk som bryr seg om deg og er glad i deg. Det å flytte hjemmefra er ingen dans på roser, men internatet gjør det lettere.»

Melissa Hagen, tidligere elev

Vårt internat i Dronningens gate ligger midt mellom Kvartal 42 og Musikkens hus hvor undervisning, forestillinger og oppsetninger kommer til å foregå.

Internatet består av snaue 50 leiligheter over tre etasjer med eget bad og varierende størrelse. Det er hyggelige fellesarealer og felles vaskeri. Alle leilighetene er møblert og holder god standard.

Treningssenter, matbutikk, park, Rådhuskafeen, metro-bussholdeplass og Aquarama er alle kun et par kvartaler unna.

​Prisene på internatet vil være mellom kroner 6100 og 6900 pr person for dobbeltrom og mellom kroner 8900 og 9300 pr person for enkeltrom. Prisene inkluderer et varmt måltid pr dag i ukedagene og et enklere måltid lørdag og søndag. Strøm og internett er også inkludert i disse prisene.

downtown.jpg
leil218-2.jpg
leil218-4.jpg

For mer info, kontakt rektor Knut Åge Haugen på knut.haugen@oasenskole.no.

Glimt fra internatlivet på Oasen VGS

bottom of page